Rijbewijskeuring - Afspraak maken

Snel en efficiënt
Een afspraak maken met RijbewijskeuringsArts.nl kan al binnen maximaal 48 uur - ook in het weekend. Via onderstaand formulier vraagt u meteen een keuring aan. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven om welke keuring het gaat en op welke dagen u een afspraak wenst.

Bevestiging
U ontvangt per e-mail een bevestiging van Rijbewijskeuringsarts.nl. Pas na ontvangst van deze bevestiging is uw afspraak definitief!

Telefonisch of per e-mail
U kunt ook per telefoon of e-mail een afspraak maken. Bel dan met 036-7200911. (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar info@rijbewijskeuringsarts.nl.

Spoedkeuringen Hoofdpraktijk RijbewijskeuringsArts.nl,
5 avonden per week 20.00 - 22.00 (Locatie Nieuwegein, postcode 3431 RG). Spoedkeuringen op zaterdag en zondag in overleg.

Rijbewijskeuring online afspraak maken | RijbewijskeuringsArts.nl

Vraag op tijd uw keuring aan! Het CBR hanteert een termijn van maximaal 4 maanden.

De Eigen verklaring kunt u direct ter plaatse (keuringslocatie) bij de rijbewijskeuringsarts aanschaffen.

LET OP! Bij verhindering dient u 24 uur voor uw afspraak contact op te nemen met ons via 036-7200911 of assistent@rijbewijskeuringsarts.nl om uw afspraak te verzetten. Bij het niet op tijd melden of niet verschijnen op uw afspraak zijn wij genoodzaakt het volledige keuringsbedrag bij u in rekening te brengen

Voor het wijzigen van uw afspraak wordt € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.